Hvem er jeg?

Jeg hedder Kristina Skovdal. Jeg er 33 år og bor med min forlovede, Morten og vores datter Mynthe.

Jeg er uddannet bygningsmaler, men har aldrig følt at det var det, jeg skulle lave. I 2014 blev jeg syg med angst, og jeg tænkte, der må være en mening med det her, der må være en måde jeg kan have det godt, og leve mit liv, og komme ud af de tunge tanker, også fandt jeg Mindfulness. Jeg har taget Mindfulness ind som en livstil, og jeg elsker det. Det er den rigtige måde for mig at tænke og være.

Derfor vil jeg gerne hjælpe dig til at lære Mindfulness.  Jeg ved, og har selv prøvet, hvor virksomt Mindfulness er. Jeg ved hvad det kan.

Jeg blev certificeret Mindfulness Mentor i 2015 fra Mindway Mindfulness Danmark, hvor jeg også er blevet certificeret i pædagogisk Mindfulness instruktion, også i 2015.  I 2016 har jeg været i praktik ved Mindway Mindfulness Danmark, hvor jeg bl.a. var med instruktør og guidede i meditationerne. I 2016 startede jeg også MBKT (mindfulness baseret kognitiv terapeut) uddannelse og den uddannelse blev jeg færdig med i 2018. I 2017 blev jeg certificeret i regressions terapi formen.  

Spørgsmål mail kristina@kliniklevnu.dk